FriEndS

Tuesday, 28 May 2013

20 hari lagi...Berdebar-debar

Assalamualaikum..
Hai semua..Mama harap smua sihat hendaknya... Mama, Ayah & Adhwa' sihat..Alhamdulillah...

Berbalik pada tajuk kat atas tu..20 hari lagi...apa yg 20 hari lagi tu???
Berdebar2??? Apa eh???

Ok la..x payahlah nak berteka-teki kann..MamAyah berdebar2 sebab Adhwa'...knape dengan Adhwa'???

18 June 2013 ni..(lagi 20 hari) Adhwa' akan dibedah di HKL..Minor surgery..tu doktor yg cakap..tapi bila dwngar perkataan "bedah" tu..smua org takut kan??huhu..memang mama takut...berdebar..jantung rasa nak gugur dah ni...

Knape nak bedah eh???
Adhwa' perlu dibedah sbb "undescended testis"..dalam bahasa pasarnya "telor x turun"..act mama ada cerita dalam post sebelum ni...bleh la cari ye..hehe

Hmmm...MamAyah doa semoga pembedahan tu berjaya & Adhwa' akan cepat sembuh & semoga x ada apa2 halangan nanti..

MamAyah juga mengharapkan doa dari kalian semua semoga pembedahan ini dipermudahkan nanti...

Ok..tu jela tuk hari ni...

Sebelum tu mama nak share gambar kami..

♥♥♥♡♡♡♥♥♥

6 comments:

ADILLA said...

hope adhwa sihat2 jer lepas ni.. :)

singgah sini!! :)
jemput singgah ke tanah kite.. :)

diana said...

o..sama macam sepupu saya dulu..masa dia kecik2 dulu la..sekarang dah darjah 4.lasak kemain.rasa nak tampor2 je..hahah

diana said...

o..sama macam sepupu saya dulu..masa dia kecik2 dulu la..sekarang dah darjah 4.lasak kemain.rasa nak tampor2 je..hahah

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

adhwa' sakit pe? moga semuanya diprmudahkan dn selamat.. amin!

hasliza ain said...

as salam mama, dunt worry yer darling..anak bonda pun pernah lalui surgery nih. hati ibu kan, luka segaris pun dah risau, inikan pula surgery masuk dewan bedah. take care mama ^_^

Efa Daud said...

Thaank semua doakan Adhwa'
dah tinggal 2 minggu..owh!!!
rasa cam jantung lagi skit nak sampai kat tanah..