FriEndS

Friday, 1 February 2013

Gadis Melayu Islam Hina Allah...Astagfirullahalazim

Assalamualaikum...

Hai..harini mama x celoteh ttg anak bujang mama tapi mama nak bebel ttg apa yg mama bc tadi kat facebook..

Gadis ni dikatakan berumur 14thn & dengan selambernya menghina Allah & mengutuk seseorang yg menegurnya...apa nak jadi ni. .

Mama harap anak mama akan jadi anak yg soleh & taat...

3 comments:

Ezad Izzuddin said...

Nauzubillah minzalik , minta-minta dijauhkan dari umat islam peragai-perangai macam tu :D

nadiah mazli said...

mcm mne mama buat screen capture mcm tu?ajarkn boleh?

Efa Daud said...

nadiah mazli..hehe saya pakai smartphone..tu yang boleh wat screen capture tu...